Het huis

Casa Tosca is een heerlijk vakantiehuis in Le Marche. Het is nu volledig gerestaureerd en teruggebracht in de oorspronkelijke staat, maar tegelijkertijd voorzien van vloerverwarming, overal wifi en netwerkaansluitingen en natuurlijk moderne keukenapparatuur, satelliet TV en twee badkamers. Alle kamers hebben horren en luiken zodat het, ook als het erg warm is, koel en aangenaam blijft.

Wij hebben de beneden verdieping helemaal opnieuw ingedeeld en de dierenvertrekken zijn nu getransformeerd tot de keuken, de bijkeuken en de woonkamers.

Het hart van het huis is de keuken. De keuken is van alle kookgemakken voorzien, met uiteraard een groot fornuis met een grote oven, maar ook een oven/grill/magnetron op stahoogte. Kristallen glazen nodigen u uit tot het proeven van de lokale wijnen! Vanzelfsprekend ontbreken vaatwasser en wasmachine niet!

Na het koken en het diner kunt u aansluitend relaxen in de ‘groene kamer’, onze zitkamer. Lekker lezen, een film kijken of heerlijk genieten van het uitzicht over de tuin en het wijde landschap.

Via de groene kamer kunt u met de trap naar de bovenverdieping waar zich drie slaapkamers en een gemeenschappelijke, vloerverwarmde, ruimte bevinden met de tweede badkamer. Alle slaapkamers zijn ingericht met oude Italiaanse meubels. Elke kamer heeft zijn eigen stijl. Een kinderbedje is aanwezig.

De bovenverdieping kunt u overigens ook bereiken via een buitentrap. Deze trap aan de voorzijde van het huis is kenmerkend voor dit type boerderijen in streek Le Marche.

Eten op het overdekte terras, of lekker in de zon

Vanuit het terras heeft u uitzicht over een groot gebied met in de verte zelfs Monte Conero en de zee, maar ook de Sibillijnse bergen. Dichterbij ziet u de dorpjes Monte San Pietrangeli en Francavilla d’Ete liggen.